Om mig själv

Ann-Marie Abelli - Livscoach, medium och healer Jag heter Ann-Marie Abelli och är utbildad beteendevetare, livscoach, mindfulnessinstruktör, ART-instruktör (Aggression Replacement Training), energiterapeut och massör. Jag är också medium, healer och en jordnära kvinna med båda fötterna på jorden, men med nära till skratt och blicken mot universum.

Har gedigen utbildning i olika samtals- och kommunikationsmetoder; motiverande samtal (MI), Konsten att samtala, Drama, Scenisk framställning och gestaltning.

Har mångårig erfarenhet som familje-behandlare, ungdomsbehandlare inom socialtjänsten, skolkurator, kriminalvårdare, chef och projektledare.

Att ta steget att våga bli egen företagare kom 2016, då jag gick in i den berömda väggen. Som presterare var jag tvungen att pausa, gå igenom mitt liv och titta på vilka förändringar jag var tvungen att göra.

Humor är för mig ett universalmedel som kan läka många själar. Redan som riktigt liten kanaliserade jag och kommunicerade med olika dimensioner, gjorde astrala resor och trodde att alla kände in energier och var mediala som jag. Många sade ofta att jag var så klok, men för mig var det lätt, jag hämtade svaren från universum. Jag har varit lyckligt lottad att få ha min gåva ifred utan att bli ifrågasatt.

Min övertygelse om tankens kraft har jag alltid burit med mig, det vi tänker och manifesterar får vi. Med tankens kraft kan vi vibrera i olika frekvenser och när man lärt sig hantera förmågan med attraktionslagen kan magi uppstå. Det bästa med att vara medial och healer är glädjen över möjligheten att få hjälpa människor att upptäcka sin egen potential och styrka.Som vuxen har jag ibland glömt att lyssna till den kunskap som universum har, i alla fall när det gäller mig själv. Som så många med mig, har även jag fumlat förtvivlat i utbrändhet. När det var som värst fick jag till mig budskap, vilket fick mig att åter lyssna både inåt och uppåt. Från att ha vibrerat på en låg frekvens frigjordes mängder av energi; frekvensen höjdes, vilket ledde till att jag fattade många djärva beslut och alla pusselbitar föll på plats. Jag kände hur fullständig tillit till universum infann sig. Precis som när jag var barn och kommunicerade med stjärnorna kom tröst och lösningar till mig. Under hela mitt liv har jag gång på gång fått bekräftat att det finns något mer än det vi ser. Livet blir mycket mer utvecklande och magiskt när man kan vända motgångar till medgångar.

I allt mitt arbete har jag alltid med mig änglarna.

Ann-Marie Abelli - Livscoach, medium och healerJag arbetar framförallt i Mellbystrand (Laholm), Göteborg, Västerås eller på distans. Jag gör även hembesök vilket passar särskilt bra om exempelvis ert företag vill boka mig för för flera medarbetare i följd. Vid hem- eller företagsbesök tillkommer resekostnader.

Boka mig via e-post eller messenger, så kommer vi överens om lämplig tid och plats.

Ann-Marie Abelli - Livscoach, medium och healer  copyright © 2023 abelli.se